ALV KNHS regio Utrecht: Presentatie

Beste bestuurders, wedstrijdsecretariaten en paardensporters,

De najaarsvergadering heeft plaatsgevonden op donderdagavond 22 november 2018. Het is mogelijk hier de presentatie te downloaden: Presentatie ALV KNHS Regio Utrecht najaar 2018.

Tijdens de ALV van de KNHS Regio Utrecht hebben twee bestuursleden afscheid genomen van het bestuur. Anita van Os en Roy van den Hoogen zijn afgetreden, maar zullen zich onder andere voor de Randstadcup blijven inzetten voor de sport. Daarnaast is Roy onderdeel van het springforum bij de KNHS vanuit de regio Utrecht. Harm van Huet is als algemeen bestuurslid toegetreden tot het bestuur en werd voorgesteld tijdens deze ALV.

Wij bedanken Roy en Anita voor hun inzet! Fijn dat jullie op projectbasis aan de Regio verbonden blijven!