Aansprakelijkheid

Paardensportutrecht.nl streeft ernaar om de gebruiker van paardensportutrecht.nl zo actueel en correct mogelijke informatie te verschaffen. Toch kan het voorkomen dat de informatie op de website onvolledig of onjuist is. Paardensportutrecht.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of onjuiste informatie, aangeboden op Paardensportutrecht.nl.

Privacy

Paardensportutrecht.nl respecteert de privacy van alle bezoekers van Paardensportutrecht.nl. Als uw persoonlijke gegevens worden gevraagd, wordt deze informatie vertrouwelijk behandeld en gebruiken we deze informatie om aan u, de voor u relevante informatie te verstrekken. Deze informatie wordt slechts aan die derden verstrekt die door Paardensportutrecht.nl zijn ingeschakeld om u van de door u gevraagde informatie te kunnen voorzien. Wanneer u uw gegevens invoert gaat u hiermee akkoord.

Copyright

Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming en voorafgaande bestemming van Paardensportutrecht.nl worden gebruikt, behalve wanneer het downloaden, bekijken en/of printen ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik betreft.