Regiotrainingen

KNHS Regio Utrecht organiseert dit jaar weer haar eventinglessen, de opzet is iets aangepast naar de wensen van deelnemers in de afgelopen jaren. We starten al eind februari bij een indoor trainingslocatie in Tilburg, deze les is ca. 5 kwartier, de andere lessen zijn 60 minuten. Dit is ook een mooie start voor hen die nog niet met de eventingsport bekend zijn. Daarna zullen we op zes locaties gaan trainen o.a. Ede, Lelystad, Renswoude 2x, Maarsbergen en Ooijen.

De trainingen vinden plaats op 24 februari, 31 maart, 21 april, 5 & 19 mei, 9 juni en 1 september. De groepsindeling van de lessen is afhankelijk van het niveau van ruiter, pony/paard. Deze gegevens graag bij opgave doorgeven inclusief leeftijd en van welke vereniging is lid bent.

De groepen BB – L bestaan uit max. 5 ruiters, voor de ruiters op het niveau L-M willen we groepen maken van 3 deelnemers. De instructie wordt verzorgd door Egbert van Roekel en Ilonka Kluytmans, beide zeer bedreven begeleiding van jonge en ervaren ruiters in deze tak van sport.

De kosten voor deze lessen zijn voor de grote groepen van 5 deelnemers €190,- voor de kleine groepen € 250,-. Dit is inclusief terrein vergoeding. Je betaald zes lessen en mag er zeven volgen, inhaallessen worden niet georganiseerd tenzij wij, KNHS Regio Utrecht, vanuit organisatorische problemen bepaalde lessen moeten verplaatsen. Deelnemers die niet lid zijn van een vereniging uit Regio Utrecht kunnen ook aan deze trainingen meedoen, bij de reeds genoemde bedragen komt dan €15, toeslag.

Margit Schep zal de coördinatie van deze lessen verzorgen, opgeven via eventinglessen@paardensportutrecht.nl

Sluiting van inschrijving zal ca. 15 februari zijn!