Data Kampioenschappen 2019

KNHS Kampioenschap pony’s 21 & 22 september: Gorssel
KNHS Kampioenschap paarden klasse B t/m Z met equipe wedstrijd klasse L paarden 4 en 5 oktober: Hattem
Regionaal Kampioenschap Eventing: 25 en 27 oktober Barchem

 

Eventinglessen via de Regio in 2019

KNHS Regio Utrecht gaat dit jaar weer eventinglessen organiseren. Dit gaat om één theorieles en zes praktijklessen.

Begin maart zullen we starten in Tilburg waar afhankelijk van de weersomstandigheden de keuze kan zijn of we binnen of een buiten les kunnen hebben, daarna zijn er trainingen gepland in Ede, Renswoude, Lelystad en Hernen. De definitieve data zullen wij zo spoedig al mogelijk door geven. Vooralsnog zijn de volgende data gereserveerd: 16 maart, 30 maart, 4 mei,18 mei, 8 juni en 20 juli.

De groepsindeling van de lessen is afhankelijk van het niveau van ruiter, pony/paard. Deze gegevens graag bij opgave doorgeven inclusief leeftijd en van welke vereniging is lid bent.

De groepen BB – L bestaan uit max. 5 ruiters, voor de ruiters op het nivo L-M willen we groepen maken van 3 deelnemers.

De instructie wordt verzorgd door Janneke Boonzaaijer en Ilonka Kluytmans, beide zeer bedreven in begeleiding van jonge en ervaren ruiters in deze tak van sport.

De kosten voor deze lessen zijn voor de grote groepen van 5 deelnemers €165,- voor de kleine groepen € 215,-. Dit is inclusief terrein vergoeding. Je betaald 5 lessen en mag er zes volgen, inhaallessen worden niet georganiseerd tenzij wij, KNHS Regio Utrecht, vanuit organisatorische problemen bepaalde lessen moeten verplaatsen. Deelnemers die niet lid zijn van een vereniging uit Regio Utrecht kunnen ook aan deze trainingen meedoen, bij de reeds genoemde bedragen komt dan €15, toeslag.

Margit Schep zal de coördinatie van deze lessen verzorgen, opgeven via eventinglessen@paardensportutrecht.nl

Sluiting van inschrijving zal ca. 15 februari zijn!!!