Intentieverklaring ruitervignet Utrechtse Heuvelrug

Op 8 december 2020 hebben wij samen met Staatsbosbeheer, Utrechts Landschap, Natuurmonumenten, gemeente Soest, Landgoed Eyckenstein, Stichting Ruiteren en Mennen Utrechtse Heuvelrug, het Utrechts Particulier Grondbezit en Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug afspraken gemaakt om een betaald ruitervignet op de Utrechtse Heuvelrug in te voeren. Deze terreineigenaren zijn voornemens om vanaf 1 januari 2022 de aankoop van een Utrechtse Heuvelrug (UH)-ruitervignet verplicht te stellen voor ruiters en menners die gebruik maken van de paden die over hun terrein lopen.

Klik hier voor een overzicht van vragen en antwoorden.

Voor eventuele andere vragen kun je contact opnemen met Judith Boekel, Communicatieadviseur Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.

judith.boekel@np-utrechtseheuvelrug.nl