Ellen van de Beek, onze vertegenwoordiger in het springforum

Omdat Roy van den Hoogen de onafhankelijk forumvoorzitter is geworden in de discipline springen zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe kandidaat voor de Regio Utrecht. En het is gelukt. Ellen van de Beek is ons nieuwe forumlid springen. Wij wensen haar heel veel plezier en succes toe in haar nieuwe rol. Zij stelt zich zelf aan jullie voor.

Ik ben Ellen van de Beek en woon met mijn gezin in het buitengebied van Houten waar we een kleinschalige fokkerij aan huis hebben. Op mijn 6e ben ik begonnen met pony rijden en op mijn 8ste heb ik samen met mijn broer een eigen pony gekregen. Al snel bleek dat de spring sport mijn ding zou gaan worden, en toen ook begonnen met de wedstrijden. Na de pony’s ben ik overgestapt op de paarden, en 9 jaar geleden kwam het paard Constance op mijn pad die ik uit heb kunnen brengen in het Z springen. Naast Constance staat ook bij ons thuis de merrie Mure du Fraigneau, en van beide hebben we inmiddels leuke veulens en jonge paarden waar we goede hoop op hebben om mooie sportpaarden te worden en weer op wedstrijd uit te kunnen brengen. In de rol als lid van het springforum wil ik graag mijn ervaringen van de afgelopen 30 jaar en toekomstige ideeën delen om de sport zo goed en leuk mogelijk te maken.