Vooraankondiging ALV Regio Utrecht 16-04-2020

Algemene Ledenvergadering

Het Bestuur van de KNHS Regio Utrecht nodigt je van harte uit om aanwezig te zijn bij de Algemene Ledenvergadering (ALV) van onze Regio. Deze voorjaarsvergadering vindt plaats op donderdagavond 16 april 2020. De ALV begint om 20:20 uur. De locatie zal op een later moment bekend worden gemaakt.

De ALV is er om je stem in de Regio te laten horen. Elk KNHS-lid heeft stemrecht, jij dus ook! Niet alleen vertegenwoordigers van de verenigingen in onze regio, maar ieder lid binnen de regio is van harte welkom op onze ALV. Dit geldt dus ook voor verenigingsleden, iedereen die op een FNRS-manege rijdt of een Ruiter- of Menbewijs heeft. Je bent dan namelijk ook lid van de KNHS.

Wil je bij onze ALV aanwezig zijn? Stuur een e-mail naar alv@paardensportutrecht.nl.

Vacature: voorzitter KNHS Regio Utrecht

In verband met het aftreden van onze voorzitter Irene de  Wolf zijn we op zoek naar een nieuwe voorzitter. Heb je bestuurlijke ervaring en affiniteit met de paardensport in de brede zin van het woord, een uitgebreid netwerk in de paardensportwereld in onze regio en een enthousiaste en resultaatgerichte instelling? Dan is deze functie misschien iets voor jou! Kijk voor de volledige vacature op op onze pagina met vacatures. Aanmelden voor deze functie kan tot 1 april 2020.

Samen zorgen we ervoor dat de mooiste sport van Nederland nog mooier wordt!