Wij zijn op zoek naar een forumlid springen

Vacature Forumlid springen:

Elke discipline heeft een eigen forum. Daar wordt nagedacht over de sport, worden nieuwe ideeën besproken en spelregels bepaald. Er wordt gekeken naar de hele breedte van de paardensport, van instroom tot topniveau. Aangezien het springforumlid van de regio Utrecht is gekozen tot voorzitter, zoeken wij een betrokken springruiter om zich bij het forum aan te sluiten.

Het springforum komt per jaar ongeveer 5 keer bij elkaar in Ermelo. Het is een vrijwilligersfunctie waarbij overleg met achterban (springruiters en organisaties) en regiobestuur belangrijk is. Als regio zijn wij op zoek naar een betrokken ruiter of amazone, die graag een steentje bijdraagt en vaak op wedstrijden te vinden is.

Meer informatie over de vacature of wil je je aanmelden als kandidaat forumlid springen, stuur dan een mail naar: secretaris@paardensportutrecht.nl