Vacatures

De volgende vacatures staan open:

Algemeen Bestuurslid KNHS Regio Utrecht

Het algemeen bestuurslid levert een actieve bijdrage in het bestuur van de KNHS Regio Utrecht, speelt een actieve rol in het verbinden van partijen en het ontwikkelen en implementeren van nieuwe activiteiten en ondersteunt de andere bestuursleden als er sprake is van een overbelasting bij een van hen. Volledig functieprofiel: Functieprofiel Algemeen Bestuurslid

 

Vrijwilligers Werkgroepen en Activiteiten

Doorlopend zijn wij opzoek naar vrijwilligers die ons willen ondersteunen bij onze activiteiten of in de werkgroepen. Denk hierbij aan schrijvers of parcourshulpen op onze regiokampioenschappen. Of het bieden van ondersteuning bij het organiseren van activiteiten of op de dag zelf, zoals bij onze Menproeverij of de Regio geselecteerde training. Kijk hier voor de werkgroepen: Organogram – Bestuur en Werkgroepen KNHS Regio Utrecht

 

Meer informatie over de vacatures of wil je je aanmelden als vrijwilliger, stuur dan een mail naar: secretaris@paardensportutrecht.nl