Info: ALV en rondleiding bij de Faculteit Diergeneeskunde

Niet alleen de bestuursleden van de verenigingen in onze regio, maar ieder lid binnen de regio is van harte welkom op onze ALV!

Voorafgaand aan de ALV op donderdagavond 25 april 2019 is er een rondleiding mogelijk bij de Faculteit Diergeneeskunde. Let op! Er is maar beperkt plek. Aanmelden kan via alv@paardensportutrecht.nl. De rondleiding start om 19.00 uur.

De ALV begint om 20.00 uur en wordt gehouden bij Faculteit Diergeneeskunde, Yalelaan 114 in Utrecht.

Tijdens deze ALV nemen we afscheid van onze penningmeester Eric Penninks, wordt de portefeuillehouder recreatie opnieuw gekozen (via voorafgaande digitale stemming) en zal er een presentatie door de Faculteit Diergeneeskunde worden gegeven. Aanmelden kan via alv@paardensportutrecht.nl.

Klik hier voor de agenda ALV 25 april 2019 en de notulen Ledenvergadering 22 november 2018.

Vragen?
Neem dan contact via het e-mailadres alv@paardensportutrecht.nl.