Samenlogo.jpg

De mogelijkheden binnen de paardensport zijn in de loop der tijd breder geworden. ‘Breder’ in de zin van de verschillende disciplines binnen onze sport en ‘breder’ in de zin van de bereikbaarheid voor de jeugd.

Toegankelijkheid, openheid, laagdrempeligheid, plezier in de sport en welzijn voor het paard/de pony is waar de jeugdwerkgroep van de Regio Utrecht op aanstuurt. Zij doet dit geheel belangeloos en transparant.

De jeugdwerkgroep heeft zich ten doel gesteld zich te richten op alle jeugdruiters. De activiteiten beginnen bij het organiseren van een Bixie-dag tot het op poten zetten van de Regionale Talentendag. Dit laatste in samenwerking met de Afdeling Topsport van de KNHS.

Binnen deze schaal vallen de jeugdselectiedagen dressuur en springen in clinic-vorm waar een aantal combinaties zich selecteert en een trainingstraject ingaat. Deze trainingen zijn gericht op het geven van tips en tools. Betrokkenheid van de eigen trainers wordt hierbij erg op prijs gesteld.

Tenslotte kun je talent niet uitbouwen zonder jouw paard/pony. Ook niet zonder steun van familie en instructeur. De jeugdwerkgroep van de Regio Utrecht staat klaar om samen met jullie de basis te leggen en te zorgen dat alle raderen blijven draaien.

En denk niet dat een selectie voor jou niet is weggelegd. Wie weet ben jij wel dat talent! Verras ons maar!

12950386-0