Agenda Regiovergadering

Dinsdag 23 mei houden wij onze Voorjaarsvergadering. Deze keer zijn wij te gast bij manege ’t Hoogt in Utrecht.

Klik hier voor de agenda.

Nieuwe kandidaten voor het bestuur

Wij zijn zeer verheugd dat onze oproep voor kandidaten om de vacatures in het bestuur op te vullen heeft geleid tot een serieus aantal reacties. Een bewijs dat het werk van het bestuur in onze regio leeft en daar zijn wij zeer blij mee. Met een aantal van deze mensen zullen wij later nog contact hebben om te kijken hoe ook zij een bijdrage aan het werk in onze regio kunnen gaan leveren.

Concreet stellen wij drie van deze kandidaten aan jullie voor:

Carlien Laanen

Carlien (57) is haar hele leven actief in het verenigingsleven. Heeft twee paarden waar haar dochter op rijdt. Zij is zelfstandig ondernemer en heeft sterk de behoefte om ook maatschappelijk iets te ondernemen. De rol van portefeuillehouder recreatie sprak haar hierbij aan. Samen met haar hebben wij een gesprek gehad met Marleen Ras van de KNHS om de rol van portefeuillehouder toe te lichten. Ook na dit gesprek heeft zij aangegeven deze rol graag te gaan vervullen en sterker nog, al te bruisen van de ideeën. Voor ons een droom kandidaat die wij graag toevoegen aan het bestuur.

Frederike van Ingen

Frederike (26) hebben wij leren kennen tijdens een KNHS Young Leaders bijeenkomst. Zij heeft het hele programma van de YL doorlopen en maakt nu onderdeel uit van het YL platform. Ook Frederike is werkzaam in de financiële wereld en heeft zich bij ons gemeld om iets aan onze regio te kunnen toevoegen. Wij hebben haar gevraagd om een tijdje mee te draaien in het bestuur om zo te kijken of dit werk haar past. Daarnaast is zij direct actief aan de slag met het team van de Utrecht Stars. Omdat de samenwerking van beide kanten heel goed bevalt en zij heeft aangegeven te willen toetreden tot het bestuur hopen wij ook haar tijdens de Voorjaarsvergadering te kunnen benoemen. Zij zal zich vooral gaan bezighouden met de ontwikkeling van een jeugdplan voor onze regio.

Elvira Broertjes

Heel blij zijn wij ook met de terugkeer van Elvira Broertjes. Een aantal jaren geleden heeft zij korte tijd deel uitgemaakt van het bestuur, maar heeft dit toen om persoonlijke redenen moeten staken. Zij is nu echter weer helemaal klaar om ons te gaan helpen. Zij zal als Project Manager het bestuur gaan ondersteunen bij alle externe activiteiten. Een rol naast het bestuur, die nog niet eerder bestond, maar waar wij samen met haar inhoud aan gaan geven.