Kampioenschappen 2021 geslaagd!

Het was lang onzeker of en hoe wij dit jaar de outdoor kampioenschappen konden organiseren. Dankzij de fantastische inzet van een groot aantal organisaties is het uiteindelijk toch gelukt.

De dressuurkampioenschappen hebben wij op 10 en 11 juli op zeven verschillende locaties gehouden. In eerste instantie ingezet als meetmoment, maar toen het licht van de overheid op groen ging werd dit een echt kampioenschap. Om de kampioenen een waardige huldiging te geven hebben wij dit georganiseerd na afloop van het springkampioenschap bij Stal Groenendaal in Bunschoten. Heel veel ruiters waren daar aanwezig om hun prijzen in ontvangst te nemen. Klik hier voor de uitslagen.

Het eventingkampioenschap B t/m M werd op 10 en 11 juli georganiseerd tijdens de SGW Renswoude op de prachtige locatie van Hippisch Centrum de Schalm. Onder ideale omstandigheden werd dit een prachtige wedstrijd waarvan de kampioenen gelijktijdig met de dressuurkampioenen werden gehuldigd. Klik hier voor de uitslagen.

Klik hier voor de fotoshoot van de kampioenen eventing en dressuur.

Het springkampioenschap werd gehouden op 17 en 18 juli bij Stal Groenendaal van de familie Tolboom. Door het prachtige weer en de perfecte organisatie werd het een echt paardensportfeest met uitstekende sport en een heel gelukkig publiek. Klik hier voor de uitslagen.

De, tijdens de wedstrijd, gemaakte foto’s zijn te bekijken en te bestellen op de sites van de fotografen:

Zaterdag: Kathleen van Winden

Zondag: Sportpaardenfoto.nl

Wij bedanken iedereen die deze kampioenschappen tot een succes hebben gemaakt en wensen al onze afgevaardigden aan de Hippiade heel veel succes toe!