Eventing kampioenschappen

Kampioenschappen

 

De nationale KNHS Kampioenschappen Eventing paarden vinden dit jaar plaats in Oudkarspel op 7 en 8 augustus. De KNHS Kampioenschappen Eventing voor pony’s vinden plaats op 4 en 5 september in Schaijk. https://www.knhs.nl/top-sport/disciplines/eventing/regels-en-reglementen-eventing/kampioenschapsreglementen-eventing/https://www.knhs.nl/top-sport/disciplines/eventing/regels-en-reglementen-eventing/kampioenschapsreglementen-eventing/

Dit is het nieuwe kampioenschapsreglement eventing.

De grootste wijzigingen met betrekking tot het Kampioenschapsreglement voor 2021 zijn:

Een combinatie mag tijdens een Regio- en/of KNHS-kampioenschap alleen starten in de hoogste klasse waarin de combinatie in de periode tussen 1 maart 2020 tot aan 12 dagen voor het kampioenschap uitgekomen is.
Het Equipekampioenschap voor de klasse L paarden is geannuleerd. De regio’s hebben onvoldoende tijd om hiervoor te selecteren. Ruiters kunnen zich dit jaar vrij inschrijven voor de klasse L paarden. Zij moeten als combinatie beschikken over een stand van L+8.

 

 

Het Regionaal Kampioenschap Utrecht voor paarden in de Klasse B tot en met M wordt georganiseerd in Renswoude op zaterdag 10 en zondag 11 juli.

 

 

Wij wensen jullie succes met de wedstrijden en zien de uitslagen tegemoet!

Werkgroep Eventing KNHS REGIO Utrecht