ALV 26 november 2020

Graag nodigen wij alle leden van de regio Utrecht uit voor de Najaarsvergadering van donderdag 26 november a.s. om 19.30 uur. In tegenstelling tot ons eerdere bericht om dit bij Stal Geere-Stein in Doorn te doen zijn wij helaas genoodzaakt om ook deze vergadering uitsluitend online te laten plaatsvinden.

Naast de gebruikelijke agendapunten zal tijdens deze vergadering ook een bijdrage geleverd worden door Theo Fledderus (Algemeen Directeur KNHS) en Thomas Bosman (Jeugdbestuurslid KNHS). Uiteraard vergeten wij niet om Irene de Wolf te bedanken voor haar geweldige inzet als voorzitter van de Regio Utrecht en als actief en inspirerend lid van de Ledenraad.

Heb je misschien nog niet eerder een Regio vergadering bijgewoond, is dit een unieke kans. Je hoeft er niet de deur voor uit en kan toch deelnemen. We rekenen op een grote opkomst.

Schrijf je via deze link in (tot uiterlijk woensdag 25 november 22.00 uur). Je ontvangt dan voorafgaande aan de vergadering, de agenda, alle benodigde stukken en een toegangslink om deel te nemen aan de vergadering.

Tot donderdag 26 november.