ALV Regio Utrecht en rondleiding Faculteit Diergeneeskunde

Het Bestuur van de KNHS Regio Utrecht heeft je eerder via een vooraankondiging uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de Algemene Ledenvergadering (ALV) van onze regio op donderdagavond 25 april 2019. De ALV begint om 20.00 uur en wordt gehouden bij Faculteit Diergeneeskunde, Yalelaan 114 in Utrecht.

Klik hier voor de agenda ALV 25 april 2019 en de notulen Ledenvergadering 22 november 2018.

Tijdens deze ALV nemen we afscheid van onze penningmeester Eric Penninks, wordt de portefeuillehouder recreatie opnieuw gekozen (via voorafgaande digitale stemming) en zal er een presentatie door de Faculteit Diergeneeskunde worden gegeven.

Voorafgaand aan de ALV is er een rondleiding mogelijk bij de Faculteit Diergeneeskunde. Let op! Er is maar beperkt plek. Aanmelden kan via alv@paardensportutrecht.nl. De rondleiding start om 19.00 uur.

Vragen?
Neem dan contact via het e-mailadres alv@paardensportutrecht.nl.