Jurybijscholingen

Jurybijscholingen 

In mei, juni en begin juli vinden er op verschillende locaties in Nederland nog diverse jurybijscholingen plaats. Voor een overzicht en het inschrijven voor deze bijscholingen kunt u terecht op MijnKnhs.

Tijdens de bijscholingen L tot en met ZZ licht zullen er videobeelden worden getoond van dressuurproeven waarbij het jurylid actief mee jureert. De proeven worden vervolgens nabesproken.

Voor juryleden met een L kwalificatie of hoger is het mogelijk middels het volgen van de bijscholingen ‘nieuwe F proeven F13-15’ de jurykwalificatie Zilver te behalen. Met deze kwalificatie is het jurylid bevoegd de proeven F13, F14 en F15 te beoordelen. Tijdens dezeavonden komt zowel de theorie als de praktijk aan bod. De bijscholing is ook opengesteld voor juryleden met de bevoegdheid Zilver en/of F13 /m F20. Wanneer deze bijscholing gevolgd wordt voor het verkrijgen van de kwalificatie worden geen theoriepunten toegekend.  

In het najaar volgen er meer bijscholingen. Deze data worden op een later tijdstip bekend gemaakt.

 Mocht u nog vragen hebben over bovenstaande of andere officialzaken dan kunt u contact opnemen met de afdeling Opleidingen via opleidingen@knhs.nl of via 0577-408260.