Info: ALV en rondleiding Wellantcollege

Beste paardensporter,

Het Bestuur van de KNHS Regio Utrecht heeft je eerder via een vooraankondiging uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de Algemene Ledenvergadering (ALV) van onze regio op donderdagavond 28 november 2019. De ALV begint om 20.00 uur en wordt gehouden bij het Wellantcollege Houten (adres: Randhoeve 2, 3992 XH Houten).

Voorafgaand aan de ALV is er om 19.30 uur een rondleiding mogelijk bij het Wellantcollege. Tijdens de ALV nemen we afscheid van de huidige secretaris, worden er twee nieuwe bestuurders voorgedragen (secretaris Elvira Broertjes en algemeen bestuurslid Tonko Wedda, zie bijgaand schriftelijk advies van de vertrouwenscommissie) en zal er een presentatie door Wellantcollege (virtual reality paard) en de KNHS (de heer Van der Meulen) worden gegeven.

De ALV is er om je stem in de Regio te laten horen. Elk KNHS-lid heeft stemrecht, jij dus ook! Niet alleen vertegenwoordigers van de verenigingen in onze regio, maar ieder lid binnen de regio is van harte welkom op onze ALV. Dit geldt dus ook voor verenigingsleden, iedereen die op een FNRS-manege rijdt of een Ruiter- of Menbewijs heeft. Je bent dan namelijk ook lid van de KNHS.

Wil je bij onze ALV aanwezig zijn of heb je vragen over de ALV? Stuur een e-mail naar alv@paardensportutrecht.nl.

Maak gebruik van je stemrecht en zorg er samen met ons voor dat de mooiste sport van Nederland nog mooier wordt!

Stukken ALV:

28-11-2019 Agenda ALV

25-04-2019 Notulen ALV

Schriftelijk advies Vertrouwenscommissie mevrouw Broertjes

Schriftelijk advies Vertrouwenscommissie de heer Wedda