1980231_283528078490155_2241457620202843637_o

KNHS zoekt beloftes voor het KNHS talentenplan!

KNHS zoekt beloftes voor het KNHS talentenplan!

Op woensdag 30 augustus 2017 wordt de jaarlijkse KNHS Talentendag georganiseerd in Ermelo: hét selectiemoment voor de ‘nationale beloften’ van het KNHS Talentenplan.

Hoe selecteer ik me voor de KNHS Talentendag?
In juni en juli worden op verschillende locaties in Nederland voorselecties gehouden. Rij je met je paard of pony dressuur in de klasse Z2 t/m ZZ-Zwaar of spring je vanaf de klasse Z en voldoe je aan de deelnamenormen? Dan kun je meedoen aan één van deze selectiemomenten, dit mag ook een locatie buiten je eigen regio zijn als die datum beter uitkomt. Tijdens de selectiedagen in de regio word je begeleid en gescout door trainers uit het KNHS Trainersplatform. De trainers bepalen vervolgens wie er allemaal worden geselecteerd voor de KNHS Talentendag op 30 augustus.

Hoe kan ik me aanmelden?
Op deze website vind je een overzicht van de data en locaties van de voorselecties in de regio. Hier staan ook contactgegevens bij. Je kunt je opgeven door onderstaande gegevens naar de betreffende organisatie te mailen:

  • Je naam en geboortedatum;
  • De naam en afstamming van je pony of paard (max. 2);
  • Je combinatienummer(s);
  • De klasse waarin je met actief bent met dit paard;
  • Het ingevulde formulier ‘resultaat & ontwikkeling’ (download het formulier onderaan deze pagina)

Jouw inschrijving wordt uiteraard alleen geaccepteerd als je voldoet aan de deelnamenormen.

Wat wordt er tijdens de selectiedag van mij verwacht?
Tijdens de voorselectie word je getraind in het rijden van de dressuuronderdelen of een springparcours en gescout door trainers uit het KNHS Trainersplatform. Zij beoordelen de deelnemers aan de hand van een speciaal protocol. Je doet mee in je trainingstenue met een witte rijbroek en je paard of pony is keurig opgetoomd, ingevlochten en getoiletteerd.